Gert Jan van Voorst

Gert Jan van Voorst

Consultant - Info Support

“De training Persoonlijke Effectiviteit heeft mij geholpen om een bepaald knelpunt bij mij helder te krijgen en, wezenlijk, ook wat ik er aan kan doen. Ik heb er baat bij! De theorie en intensieve groepssessies met zeer betrokken persoonlijke begeleiding van Kristel werkt heel goed! Kristel geeft alle ruimte en werkt heel professioneel naar het uiteindelijke doel. Ook de sessie op de laatste dag met een acteur was waardevol.”
Moniek Bens

Moniek Bens

Manager Wijken - Standvast Wonen

“Ik heb de samenwerking met Kristel (Quotendis) als zeer open en waardevol ervaren. In het eerste gesprek merkte ik meteen dat Kristel vol ideeën zat. We hebben gezamenlijk een programma met de wijkregisseurs opgesteld waar we aandacht hadden voor de (kern) kwaliteiten van medewerkers en daarnaast hebben we meer duidelijkheid gecreëerd ten aanzien van de taken en bevoegdheden. Het gaf voor iedereen helderheid en het waren mooie bijeenkomsten die Kristel op een natuurlijke wijze begeleidde. We sloten af met een inspiratiebijeenkomst. Kristel dank voor de enthousiaste en professionele begeleiding!”
Stefan van Oirschot

Stefan van Oirschot

CTO - Rhodix

“De training die Kristel bij ons heeft gegeven op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie was erg zinvol. Ze heeft nieuwe inzichten gegeven en dat werkte inspirerend. Daarnaast hebben we goed kunnen oefenen waardoor de vertaling naar de praktijk werd gemaakt. Kristel is een betrokken en inspirerende trainer en zal er alles aan doen jou te helpen je leerdoelen te realiseren en voor de toekomst te borgen."
Giel Boes

Giel Boes

Ondernemer - Clever IT

"Mijn ervaring met Kristel was fantastisch! Ze heeft ons team verschillende handvatten aangereikt zodat we effectiever kunnen samenwerken en beter met elkaar zijn gaan communiceren. Wees voorzichtig met Kristel want haar enthousiasme is aanstekelijk. Kristel, dank je wel, ik kijk ernaar uit weer met je samen te werken!"
Pascalle Hijl

Pascalle Hijl

HR - Info Support

"Info Support heeft al heel wat jaren een positieve samenwerking met Quo tendis. Quo tendis verzorgt voor ons diverse persoonlijke vaardigheidstrainingen. Deze trainingen worden allemaal op maat voor onze collega’s gemaakt. Kristel Beltman geeft deze trainingen op een zeer gepassioneerde en enthousiaste wijze. Haar grote betrokkenheid bij zowel onze organisatie als bij de deelnemers spreekt ons enorm aan. Zij weet de vinger vaak op de zere plek te leggen, waardoor de deelnemers goed inzicht krijgen in hun leerpunten. Dit alles gebeurt in een vertrouwelijke en prettige trainingsomgeving. Na afloop van diverse trainingen hebben we veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen van de deelnemers. In hun ontwikkeling is te zien dat de training ze echt verder heeft geholpen."