Spanningen en conflicten.. wat doe je ermee?
Iedereen heeft te maken met spanningen en conflicten. Sommige mensen gaan ze uit de weg, anderen gaan er vol in. In deze training leer je hoe effectiever om te gaan met conflictsituaties en daarbij trouw te blijven aan jezelf.

Waarom deze training?

Regelmatig vragen deelnemers hoe ze met bepaalde mensen kunnen omgaan. Vaak heb je moeite of snel conflict met een bepaald type mens. De ander kun je echter niet veranderen. De kunst is om te ontdekken welke beweging jij in zo’n situatie maakt. Je hebt immers de meeste invloed op jezelf.

Aanpak

In deze training ga je hiermee aan de slag. Wat doe jij in spanningsvolle- of conflictsituaties en waar komt dat vandaan? Je gaat herkennen en erkennen. Uiteindelijk zul je zien dat er een rode draad door je conflicten loopt. Zodra je die hebt ontdekt, kun je patronen doorbreken en je emoties omzetten in een eigen stijl van omgaan met spanningen. Je zult ontdekken dat je groter kan denken en niet helemaal hoeft vast te lopen. Na afloop van de training heb je meer grip op je eigen gedrag en zal je effectiever worden in lastige situaties. Deze training bestaat uit 2 dagen.

Wil jij jouw gedragspatroon in conflicten leren kennen en inzicht in welke manier van handelen jou beter past? Neem contact met ons op.