Alles begint met een intentie, vervolgens zetten we gedrag in en dit heeft een effect op onze omgeving. Hoe meer intentie, gedrag en effect op een lijn zitten, hoe congruenter en dus hoe persoonlijk effectiever je bent.

Waarom deze training?

Door afstand te nemen van de dagelijkse praktijk ontstaat er ruimte om te reflecteren op jouw persoonlijkheid. Om je effectiviteit te kunnen vergroten is het belangrijk inzicht te krijgen in hoe je overkomt op andere mensen. Vaak is er een verschil tussen hoe je denkt dat je overkomt en hoe mensen je daadwerkelijk zien. Van je mede-cursisten en de trainer zal je veel feedback ontvangen over hoe jij jezelf presenteert en profileert. Je maakt kennis met je sterke kanten maar ook met de kanten die minder sterk ontwikkeld zijn. Je gaat onderzoeken bij jezelf waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Vanuit daar kun je met behoud van autonomie ander gedrag gaan inzetten.

Aanpak

De elementen ‘denken’, ‘voelen’ en ‘doen’ zullen in verschillende oefeningen aan bod komen, zodat op verschillende niveaus inzicht wordt verkregen in je eigen functioneren. We gaan aan de slag met algemene en persoonlijke opdrachten, zodat iedereen aan zijn eigen leerdoel werkt. De training bestaat uit 3 losse dagen waarbij inzicht, verdieping en ervaren door doen centraal staan. Je gaat met nieuwe inzichten en een persoonlijk actieplan naar huis.
Dit programma is persoonlijk en vraagt om lef en onderzoek. Ben jij bereid buiten je comfort zone te treden, zodat je jezelf beter leert kennen en effectiever kan worden?