Buiten de kaders denken? Vaste patronen doorbreken?

Niet altijd! Geprefereerde manieren van denken ontstaan door het succes van een bepaald patroon. Als iets werkt, werkt het. Het cluster van denkpatronen dat we opbouwen tijdens ons leven noemen we gezond verstand. Ook niets mis mee…

En toch herken je vast het gevoel dat je overhoudt na het bijwonen van een inspirerend seminar. Of herinner je je zo duidelijk dat ene gesprek met iemand waarbij jij met nieuwe ideeën de deur uitliep. Dit komt omdat iemand een onderwerp op een andere manier benaderde dan jij. Omdat iemand jou hielp om iets vanuit een ander perspectief te bekijken.

Waarom deze training?

Dus…als het gezonde verstand geen bevredigend antwoord meer kan geven, wordt het tijd een uitstap te maken naar het “non-sense” denken.

Aanpak

Quo tendis biedt een 1-daagse training aan waarin je je bewust wordt van de verschillende manieren waarop je naar dingen kan kijken. Vervolgens maak je kennis met verschillende denktechnieken die ervoor zorgen dat je je vaste patroon van denken doorbreekt en meer out-of-the-box gaat denken. Je bent hierdoor in staat om vraagstukken voor zowel jezelf als binnen je organisatie effectiever te benaderen.

Geïnspireerd? Neem contact met ons op.